BRWNE TM MENU  SHOP  BRWNE TM MENU  SHOP  BRWNE TM MENU  SHOP  BRWNE TM MENU  SHOP  BRWNE TM MENU  SHOP 
(Brws)(Hair removal)(Lashes)(Other)(Tattoos) (Brws)(Hair removal)(Lashes)(Other)(Tattoos)(Brws)(Hair removal)(Lashes)(Other)(Tattoos)
Υπηρεσίες
BRWN BRWS

H #1 υπηρεσία μας, που μας καθιέρωσε στον χώρο του Επίσημου Brow Bar στην Ελλάδα. Ολοκληρωμένο πακέτο περιποίησης, σχηματισμού και styling φρυδιών  25€

BRWN BRWS + BRW HENNA

Σχηματισμός φρυδιών με την τεχνική BRWNE BRWS σε συνδυασμό με Henna  35€

BRW TINTING

Ειδική βαφή φρυδιών με διάρκεια 1 μήνα  10€

H βαφή φρυδιών ενδείκνυται σε όλους τους τύπους φρυδιών, καθώς «κλείνει» τα κενά, τονίζει το σχήμα των φρυδιών, διορθώνει το σχήμα. Κατάλληλη για φρύδια που έχουν εμφανίσει λευκές τρίχες, ξανθά φρύδια που είναι αχνά. Ενημερώστε μας σε περίπτωση εγκυμοσύνης, θηλασμού, αλλεργιών.

BRWNE BRW LAMINATION

BRWNE BRW lamination  48€

Το BRWNE Brow Lamination, είναι ένας συνδυασμός του εξειδικευμένου σχηματισμού μας “BRWNE BRWS” με επιπλέον την υπηρεσία φορμαρίσματος των φρυδιών σας με ανοδική πορεία.

Εάν έχετε λεπτά φρύδια, καθοδικά, λεπτά ή ακόμα και πολύ σκληρή ποιότητα τριχών, τότε αυτή η θεραπεία είναι κατάλληλη για εσάς!

Σε συνδυασμό με το BRWNE Booster Lamination επιτυγχάνεται η θεραπεία της υγείας των φρυδιών σας με στόχο την επανανάπτυξη τους (συμπεριλαμβάνεται στην υπηρεσία) !

Το αποτέλεσμα που δίνει είναι γεμάτα φρύδια, ανοδικά, χωρίς κενά!

Το αποτέλεσμα διαρκεί 4 με 6 εβδομάδες !

Αντενδείξεις:

 Εγκυμοσύνη
 Θηλασμός
 Δερματικά προβλήματα – παθήσεις
 Εκδορές – πληγές
Οδηγίες:

 Αποφεύγουμε την επαφή με το νερό στην περιοχή των φρυδιών για 24 ώρες.

 Αποφεύγουμε το ντεμακιγιάζ στην γύρω περιοχή των φρυδιών για 24 ώρες.

THREADING + WAXING BRWS

Συμπεριλαμβάνεται κούρεμα φρυδιών, styling, τσιμπιδάκι  17,50€

BRWNE Waxing

To κερί αποτρίχωσης της Εταιρίας μας δεν έχει καμία σχέση με τα ευρείας κατανάλωσης κεριά αποτρίχωσης σώματος / προσώπου. Παράγουμε ειδικό κερί αποτρίχωσης με βάση την aloe vera και άλλα καταπραϋντικά συστατικά με σκοπό τον σεβασμό του δέρματός σας, την μεγάλη διάρκεια αποτελέσματος καθώς και την μείωση του πόνου σε μηδαμινά επίπεδα για την περιοχή.

Αποφεύγεται όταν :

 Έχετε κάνει εφαρμογή χημικού peeling.
 Χρησιμοποιείτε κρέμα με AHA/Ρετινοειδή κρέμες.
 Κάνετε χρήση φαρμακευτικών σκευασμάτων για την ακμή.
 Εάν έχετε κάνει μπότοξ στην περιοχή του μετώπου.
Σε περίπτωση των παραπάνω ενημερώστε την Brow Stylist που θα σας αναλάβει.

BRWNE Threading

H αποτρίχωση με κλωστή είναι κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος. Μια εξαιρετική λύση σε περίπτωση αναγκαστικής αποφυγής του κεριού, λόγω δερματικών παθήσεων. Η κλωστή αποτρίχωσης στο Brownee είναι ειδική κλωστή για τα φρύδια και αυτό γιατί εάν χρησιμοποιηθεί κλωστή « ραψίματος» ως συνηθίζεται, στην πραγματικότητα οι τριχούλες των φρυδιών κόβονται , έτσι το δέρμα τραυματίζεται, με αποτέλεσμα να έχουμε περιπτώσεις θυλακίτιδας. Μια εξαιρετική τέχνη – τεχνική η οποία σας δίνει το τέλειο καθαρό σχήμα. Φυσικά στο Brownee το «μυστικό» μας είναι το πώς συνδυάζουμε την τεχνική της κλωστής.

BRWNE MEN

Ειδική τεχνική καθαρισμού και σχηματισμού φρυδιών για άντρες  15€

BRWNE TEEN

Ειδική τεχνική διαμόρφωσης φρυδιών για κάτω των 18 ετών. Ο στόχος είναι ένα φυσικό αποτέλεσμα με σωστή καθοδήγηση σχήματος χωρίς να καταστρέφεται ο θύλακας της τρίχας  15€

BRWNE HENNA

Χρωματισμός φρυδιών με Henna διάρκεια έως 2 εβδομάδες  19€

H BRWNE HENNA έχει την ιδιότητα να δίνει στα φρύδια σας ένα εφέ τατουάζ καθώς υπογραμμίζει διακριτικά το σχήμα των φρυδιών σας διορθώνοντάς το.

Τι να προσέξετε:

 Για την καλύτερη διάρκεια της Henna αποφύγετε τους καθαρισμούς προσώπου – ντεμακιγιάζ με λιπαρής προέλευσης προϊόντα όπως γαλακτώματα κλπ. επάνω στην περιοχή των φρυδιών.
 Αποφύγετε να χρησιμοποιείτε κρέμες επάνω στην περιοχή των φρυδιών.
 Εάν το δέρμα σας είναι πολύ λιπαρό ενημερώστε την Brow Stylist που θα σας αναλάβει.
 Ενημερώστε μας σε περίπτωση εγκυμοσύνης, θηλασμού, ή αλλεργιών.

ΑΝΩ ΧΕΙΛΟΣ

Αποτρίχωση άνω χείλους με την μέθοδο της κλωστής 5€

ΠΗΓΟΥΝΙ

Αποτρίχωση στο πηγούνι  3€

ΠΡΟΣΩΠΟ

Αποτρίχωση σε ολόκληρο το πρόσωπο με κλωστή  15€

ΤΑΤΟΥΑΖ ΦΡΥΔΙΑ

Υπηρεσίες Μόνιμου Τατουάζ. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσουμε ένα ραντεβού  Κατόπιν Συννενόησης

Στο BRWNE στόχος μας είναι να θεραπεύουμε τα φρύδια σας με φυσικό τρόπο. Σε μερικές περιπτώσεις λόγω ορμονικών αλλαγών, αλωπεκίας, κα. προτείνουμε την εφαρμογή ημιμόνιμου μακιγιάζ με στόχο την αναδιαμόρφωση του σχήματος από την αρχή ή την κάλυψη κενών σημείων στα φρύδια σας με σκοπό πάντα το φυσικό αποτέλεσμα που μας χαρακτηρίζει.Τα χρώματα που χρησιμοποιούμε είναι εγκεκριμένα αποκλειστικά για την χρήση στο πρόσωπο και δεν αλλάζουν απόχρωση κατά την διάρκεια του χρόνου. Η επαναληπτική εφαρμογή γίνεται κάθε χρόνο. Σε κάθε περίπτωση να αισθάνεστε ασφαλής πως δεν θα σας προτείνουμε την εφαρμογή ημιμόνιμου μακιγιάζ φρυδιών εάν δεν το χρειάζεστε, παρόλα αυτά θα κάνουμε ένα πλάνο επανανάπτυξης φρυδιών με στόχο την φυσική αποκατάσταση τους, με την ειδική φόρμουλα brow-oil (BRW OIL), ένα προϊόν δικής μας παραγωγής που ευνοεί την επανανάπτυξη του θύλακα της τρίχας.

ΤΑΤΟΥΑΖ ΧΕΙΛΗ

Υπηρεσίες Μόνιμου Τατουάζ. Χρέωση Υπηρεσίας  350€

BB GLOW

BB Glow (Θεραπεία Προσώπου) / Ολοκληρώστε την εικόνα του προσώπου σας με μια θεραπεία λάμψης του προσώπου σας! TO BB GLOW είναι μια καινοτόμα θεραπεία δέρματος, η οποία εκτός από το να κάνει αναδόμηση στο δέρμα σας , σας δίνει και μια ημινόνιμη bb cream εμφάνιση στο πρόσωπό σας. Φανταστείτε να ξυπνάτε λοιπόν με ένα ομοιόμορφο σε τόνο δέρμα, κάλυψη στους μαύρους κύκλους, και απαλό ρουζ! Σε 3 έως 4 συνεδρίες, θα έχετε αυτό το αποτέλεσμα το οποίο διαρκεί 6 μήνες. Μια απόλυτα ασφαλής μέθοδος χωρίς να προκαλεί αλλεργίες αφού δεν περιέχει parabens. Αξίζει να το δοκιμάσετε. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος, εκτός από δέρματα με ενεργή ακμή  50€

LASH LIFT LAMINATION

Lash Lift – Lamination  35€

Στο BRWNE αγαπάμε την φυσικότητα γι’αυτό το Lash Lift είναι από τις αγαπημένες μας θεραπείες βλεφαρίδων.

Το Lash Lift είναι μια φυσική μέθοδος γυρίσματος και θεραπείας των βλεφαρίδων.
Αποκτήστε καμπυλωτές βλεφαρίδες, ακριβώς σαν το αποτέλεσμα του ειδικού ψαλιδιού βλεφαρίδων, με διάρκεια 2 μηνών. Δίνει φυσικό αποτέλεσμα το οποίο όμως με την χρήση μάσκαρας γίνεται πολύ εντυπωσιακό!

 Τι να περιμένετε:
Το αποτέλεσμα του Lash lift καθορίζεται ανάλογα με το μήκος των δικών σας βλεφαρίδων. Εάν έχετε μεγάλες βλεφαρίδες το αποτέλεσμα θα είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Εάν οι βλεφαρίδες σας είναι κοντές σε μήκος, το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου εντυπωσιακό επειδή οι βλεφαρίδες σας θα «ανασηκωθούν» από την ρίζα και έτσι θα φανεί όλο τους το μήκος.
Γιατί να επιλέξετε το Lash Lift:
 Έχει μεγάλη διάρκεια (2 μήνες).
 Μπορείτε να εφαρμόζετε μάσκαρα στις βλεφαρίδες σας.
 Μπορείτε να χρησιμοποιείτε ντεμακιγιάζ ματιών.
 Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται θρέφουν σε βάθος τις βλεφαρίδες σας.
Εάν έχετε αλλεργία στο Latex ενημερώστε την Lashes Expert που θα σας αναλάβει.

Eyelashes Keratin Therapy (10′)

Αναζητάτε μια γρήγορη θεραπεία κερατίνης βλεφαρίδων που θα δείξει τις βλεφαρίδες σας πιο γερές και γυαλιστερές; Τότε αυτή η θεραπεία είναι για εσάς! Ειδικό προϊόν με βάση την κερατίνη δυναμώνει τις βλεφαρίδες σας, σε μια εξαιρετικά γρήγορη εφαρμογή των 10 λεπτών. Συνήθως συνδυάζεται με το Lash Lift – Lamination.

Eyelashes Tinting (10′ – 15′)

H βαφή βλεφαρίδων αντικαθιστά την μάσκαρα καθώς οι βλεφαρίδες σας φαίνονται σαν να τις έχετε μακιγιάρει ελαφρώς. Εξαιρετικά φυσικό αποτέλεσμα, για διακριτικό αλλά υπέροχο βλέμμα. Συνδυάζεται με το Lash Lift – Lamination, καθώς και με το Eyelashes Keratin Therapy.

LASH EXTENSION

Eyelashes Extension (One by One)  90€

Η τεχνική extension βλεφαρίδων είναι στο BRWNE για όσες από εσάς θέλετε ένα δραματικά εντυπωσιακό βλέμμα. Με την τεχνική ΟΝΕ ΒΥ ΟΝΕ οι βλεφαρίδες σας ενισχύονται με μάκρος και πυκνότητα. Στην ουσία είναι η προέκταση των δικών σας βλεφαρίδων. Η ποιότητα της ειδικής κόλλας σε συνδυασμό με τις μεταξωτές βλεφαρίδες που εφαρμόζουμε ενσωματώνονται με τις δικές σας με αποτέλεσμα να μην νιώθετε πως φοράτε κάτι ξένο επάνω σας.

Τι πρέπει να προσέξετε :

 Όχι στην χρήση νερού τις πρώτες 24 ώρες από την εφαρμογή.
 Το ντεμακιγιάζ γίνεται με ειδικά προϊόντα που προμηθεύεστε από το BRWNE.
 H συντήρηση γίνεται στον 1 μήνα.

LASH LIFT BOTOX

Lash Lift Botox Therapy  10€

FULLFILL LASH EXTENSION

Fullfill Eyelashes Extension  50€