BRWNE TM MENU  SHOP  BRWNE TM MENU  SHOP  BRWNE TM MENU  SHOP  BRWNE TM MENU  SHOP  BRWNE TM MENU  SHOP 
BRWNE TM ATH TRAINING LAB 
BRWNE TM ATH TRAINING LAB 

Γνώση. Εμπειρία. Εκπαίδευση.

 

Το BRWNE μεταδίδει την γνώση, ύστερα από 9 χρόνια εμπειρίας, 2 brwne brow bars, παραγωγή προϊόντων και 332.643 σχηματισμούς φρυδιών με την τεχνογνωσία brwne brws στο ειδικό εργαστήριο που δημιούργησε για εσάς.

To BRWNE, που πρώτο έφερε την μόδα των brow bars στην Ελλάδα, ισχυρίζεται πως η βιομηχανία των φρυδιών και των προϊοντων ήρθε για να μείνει, για αυτό έχει δημιουργήσει δική του εξειδικευμένη σειρά σε ό,τι αφορά τον σχηματισμό των φρυδιών αλλά και το μακιγιάζ τους.

 

Γιατί να εκπαιδευτείτε στο brwne training lab?

Γιατί στο BRWNE πρώτοι πιστέψαμε στην σημασία των φρυδιών στο πρόσωπο και στην έκφραση αυτού. Μετατρέψαμε μια φαινομενικά απλή διαδικασία για τα δεδομένα της Ελλάδας σε επιστήμη και εμπνεύσαμε χιλιάδες ανθρώπους να μας εμπιστευτούν.
Συνεπώς, η εκπαίδευση όχι μόνο θα σας δώσει δεξιότητες στον σχηματισμό των φρυδιών, αλλά θα σας εμπνεύσει να αγαπήσετε την γνώση που θα λάβετε και να την μεταδώσετε στους πελάτες σας.
Επιπλέον, πιστεύουμε πολύ στην εκμάθηση μέσα από την πρακτική των τεχνικών μας μεθόδων, συνεπώς οι πιο πολλές ώρες των σεμιναρίων θα είναι πρακτική δουλειά σε αληθινά μοντέλα.

 

Πως θα εκπαιδευτώ?

Στο BRWNE πιστεύουμε πως η πρακτική έχει πολύ μεγάλη σημασία. Θα εκπαιδευτείτε στην θεωρία, όμως την κατανόηση της θεωρίας θα σας την προσφέρει η πρακτική. Θα υπάρχουν διαθέσιμα μοντέλα για την πρακτική σας εξάσκηση. Οι κατευθυντήριες γραμμές που θα σας δοθούν από τα άτομα της ομάδας του BRWNE, τα οποία καθημερινά αντιμετωπίζουν προκλήσεις στα καταστήματα και στις υπηρεσίες, είναι τα πλέον κατάλληλα για να σας λύσουν κάθε απορία.

 

Ποια θα είναι τα προτερήματα μου στον ανταγωνισμό έπειτα από την εκπαίδευση στο BRWNE TRAINING LAB?

Η σφραγίδα της εκπαίδευσης σας, θα είναι το ίδιο το brand που θα έχετε επιλέξει για την μόρφωσή σας σε ο,τι αφορά τα φρύδια. Το πλέον αναγνωρισμένο brwne γνωστό για τις υπηρεσίες του, θα κάνουν τους πελάτες να σας εμπιστευτούν. Τα εξειδικευμένα προϊόντα που θα χρησιμοποιείτε θα σας δώσουν την αυτοπεποίθηση να στηρίζετε και να υπερασπίζεστε την εξειδίκευση που θα έχετε λάβει, καθώς και ευκαιρία καριέρας στο BRWNE.

 

Σε τι θα διαφέρει η εκπαίδευση που θα λάβω από άλλα σεμινάρια ?

Το BRWNE TRAINING LAB, είναι μια εμπειρία που βιώνεται μέσα από την μετάδοση της τεχνογνωσίας. Στο εργαστήριο θα μάθετε να αγαπάτε τον σχηματισμό των φρυδιών, να σχεδιάζετε, να “ζωγραφίζετε” επάνω σε πρόσωπα. Ο χώρος που έχουμε δημιουργήσει για εσας αποτελεί έναν χώρο διάδρασης μέσα από την τέχνη, την θεωρία και την πρακτική. Το να κάθονται οι σπουδαστές μας και να ακούν με τις ώρες θεωρία δεν είναι το στοιχείο μας. Εδώ θα μάθετε, θα παίξετε με τους μαρκαδόρους, θα αντιληφθείτε γιατί τα φρύδια αποτελούν τέχνη. Ένα άλλο βασικό στοιχείο της εκπαίδευσής σας, είναι η γνώση που θα λάβετε στο πως αποφασίζετε το σχήμα των φρυδιών για το κάθε πρόσωπο, στυλ και εικόνα του πελάτη.

 

ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

 

 

    BOOK YOUR APPOINTMENT NOW! BOOK YOUR APPOINTMENT NOW! BOOK YOUR APPOINTMENT NOW!
    BOOK YOUR APPOINTMENT NOW! BOOK YOUR APPOINTMENT NOW! BOOK YOUR APPOINTMENT NOW!